Τα σημερινά αποτελέσματα των σχολικών αγώνων στο Ηράκλειο

Ολοκληρώθηκε σήμερα η Φάση των 16 Ομάδων στο Ποδόσφαιρο και  αρχίζει την Τρίτη 5-3-2019  η Φάση των οκτώ (8) . Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο στο final four είναι: 1) ΓΕΛ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ , 2) 3ο ΓΕΛ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  3) ΓΕΛ ΓΟΥΒΩΝ  , 4) 8ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 5) 5ο ΕΠΑΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 6) 4ο ΓΕΛ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 7) 5ο ΓΕΛ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 8) ΓΕΛ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

Όπως φαίνεται  στις Οκτώ Ομάδες  υπάρχει αντιπροσωπευτικότητα των σχολείων του νομού καθώς περιλαμβάνονται  σχολεία της πόλης και της επαρχίας καθώς και Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ.

Το στοίχημα  είναι η κερκίδα και το αγωνιστικό  ήθος που θα επιδείξουν οι μαθητές-αθλητές στους επόμενους αγώνες , που το ενδιαφέρον αυξάνεται περισσότερο  και οι ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες .

Σκοπός των αγώνων  είναι η καλλιέργεια Φίλαθλου Πνεύματος κι όχι απλά το κυνήγι των μορίων. Είναι η χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής είτε ως παίκτες είτε ως φίλαθλοι  . Η επιτυχία του πρωταθλήματος κρίνεται όχι μόνον από τα αγωνιστικά αλλά και από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Και γι΄ αυτό ευθύνη εκτός από την Ο.Ε.Σ.Α.Δ,   έχουν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής που εμπλέκονται , είτε, ως προπονητές είτε, ως Διαιτητές , οι Διευθύνσεις των Σχολείων και οι μαθητικές κοινότητες μέσω των 15μελών και των 5μελών τους, για την επιτυχία των αγώνων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  Τετάρτη 27-2-2019

  • ΓΕΛ ΜΑΛΛΙΩΝ –ΓΕΛ ΜΟΧΟΥ        1-0

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  Πέμπτη 28-2-2019

  • 6ο ΕΠΑΛ-5ο  ΕΠΑΛ                           1-4
  • ΓΕΛ ΜΑΛΛΙΩΝ- ΓΕΛ ΓΟΥΒΩΝ         0-2

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί